Den rätta bakgrundsmusiken till den rätta kyssen.

I'm not finish loving you.
Tänk om någon verkligen sa så.
Killen jag älskar att hata sa till mig idag att det mest osexiga han vet är kvinnor som inte klarar att vara själva.
Jag klarar det.  Jag är inte desperat.
Men det hade varit roligt att få den där kyssen.
Tänk om man fått den kyssen. Till rätt bakgrundsmusik.
Filmkyssen.
......
04.31 - min text är osammanhängande.
.....
04.32 - Läsarrekord för Joolii den 32 Mars. 117 läsare.
....
04.35 - i'm out!

Hemlit!

---
Efter mitt hemliga jobb under Lördagen blev jag väääldigt sliten och kass i halsen, så nu går jag på en ny LilaVarelaKur.. och detta kan nog vara anledningen till mina destruktiva sms Hewa, jag ber om ursäkt!

SammaLikadan

Min egna SammaLikadan har piercat näsan på Indiskt vis.. då vill jag också!
---
---
--
Nu är vi SAMMALIKADAN fast jag gjorde i öronen på Svenskt vis:)

Småland å jag!


Du är sämst för att du inte vet att detta är vår låt!

NÄXT!

Killen jag älskar att hata

Är min Dr Phil. Han är rå som jag. Han lyssnar ointresserat på mig och mina kärleksproblem och jag intresserat på hans. Det är så vi fungerar. Han är ointresserad av mig. Och jag intresserad av honom. Det är därför jag hatar honom så.
--------
Men självklart är jag alltid mitt snyggaste! Det är så min syster lärt mig!
--------
-----------
---------------
------------

Same shit different toilet

Grejen med erfarenheter och misstag är att man ska lära sig. Visst? Grejen med folks erfarenheter och misstag är att man inte ska göra dem samma. Ja! Men grejen är egentligen den att man aldrig följer det.. man gör alltid till slut vad man själv vill och oftast gör man samma jävla misstag om och om igen. Men sen blir man vuxen och lär sig av sina misstag, eller?
------------
För just nu känns det som att det är samma shit different toilet som Akopolips säger.
-------
When do I learn?

Mamma Jennie?!

Lila Varela säger att tuggummi inte går bort ever! Hur får man bort tuggummi?

Våga Vägra Jacka!

Det är nästintill vårväder ute och jag kan nästan känna hur varmt och fint det kommer till att bli.. men än så länge är det en bitande kyla som tränger sig igenom och rakt in i benmärgen. Jag är ingen jackmänniska och tar därför av mig min så fört det bara går. Men det är inte riktigt vår förrens jag slutar bära dubbla strumpor och vi är inte riktigt däär yet.!
Yes nu börjar min vistelse nere i Skåne komma till sitt slut och jag är nöjd! Det kommer att bli galet i huvudstaden sååå stay tuned!
Jag vill påpeka den vita tuggummi fläcken jag har på mina SVARTADYRANYAJEANS!
Som ett fucking barn!

The Wood Session

Är en fantastisk titel. Jag lånar titeln av ett gäng, hemlit gäng. Och döper denna första period av mitt hemlit, nystartade liv i Skånes skog. The Wood Session. Get it?
------
Yesterday, vart lyckad! Maxat! Hemlit! Maxat! Och överprofessionellt. Jag är stolt! över mig! över gänget! över Jink!
Jink är då min andra hemliga person precis som Hewa.

Jag efterlyser!

Jag fick en jättefin liten rosa nalle, av vem?

Surprise!

Jag visste juh då att det skulle hållas en överraskningsfest för mig igår. Så det vart ingen surprise. Jag tänkte inom mig att jag helst inte hade velat veta. Det jag inte visste var att jag ändå skulle bli jävligt surprised under kvällens gång.
Det var en fantastisk kväll för mig. Jag höll tal (som vanligt). Grät gjorde jag (som vanligt). Jag dansade. Garvade. Drack. Åt. Och jag kände mig älskad. Av mitt folk som älskar mig. Jag har varit vilse i skogen och jag har jagat en bättre tillvaro. Jag har beklagat mig över folket som vänt sig om. Vilket jävla slöseri när jag har er i mitt liv. Jag älskar er, alla! Om jag har känt mig tom och vilsen. Skall bli ett minne blott! Era ärliga kärleksfyllda kramar och ord backar upp mig som en armé.
------
Tack! Jag älskar er!
-----
Nos vemos pal asaoo en Junio!
-----

------- Festens matmonster: Felix och Martin
------ Jag var då inte riktigt lika snygg som Danni, men nästan. :)

------ Alkoholen slog aldrig till.
-------- Bästis
---- Prissi är en MILF
--- SÄX
---- Forevereenever
---- La Pila ledde dansen!
---- Pom. pom. pa!
---- Vårt Turkiska blod tog över framåt gryningen.
--- Primo, även kallad för El Cambia Camisa!

 

Haha vilket jävla folk asså!
(Josefine Jensen vart väldigt saknad, så du är skyldig mig en fest!)

Idioten jag älskar att hata

Alla älskade hans attityd och alla var lite smårädda för honom. Han var så rakt fram, rakt på sak. Nästan lite oartig och taskigt. Men på ett väldigt charmigt sätt. Han var snäll. Men gigantisk.
Vårt första möte var likt en frontal krock i 200 kilometer i timmen. Han stod och skrek i ett kök hos en gemensam vän att han minsann inte var rädd för den lilla chilenaren och att han lätt skulle dra fram kniven om hon på något sätt blev hotfull. Detta hörde jag på väg upp för trappan. Jag klev in i köket och sa "Hugg mig då?". Vi var 12 år.

Go shorty it's your birthday

Och det ska firas! Med luftgevär!

Min första vecka i Osby

'
Var fyllt med barn, prinsessor, barnkalas, fest, tequila, dans, smink, fotografering, kärlek, kusiner, familj och bästa vänner.

Idioten jag älskar att hata

Jag har alltid blivit sedd, jag har alltid gjort mig hörd. På högstadiet gjorde jag mig ett rykte och ett namn. Ingen bråkade med mig, ingen var taskig mot mig. Det vågade dom inte. Tjejerna hatade mig och killarna älskade mig. Det var därför tjejerna hatade mig. Jag kunde prata med alla killar, vi var kompisar.
På min skola fanns det ett gäng killar som var dom "snygga" killarna. Alla killar ville känna dem och alla tjejer var kära i minst en.

06.30 yao!

Doin' my job, Hewa what are you doin'?

I will Delete you tomorrow

En gång haha, så bestämde jag mig för att börja med en ny grej. Jag kallar den för Delete, Delete, Delete grejen.
Det går ut på att så fort någon i min omgivning inte tillför något positivt i mitt liv blir den raderad. Jag menar inte att man inte får vara ledsen och hitta tröst hos mig. Utan mer att jag inte pallar bli upprörd.
Precis som när Carrie i Sex and the city har det helt underbart med Ryssen och kommer hem till sin lägenhet efter några dagar och har tre meddelande från Big på sin telefonsvarare. Precis så.
-------
Jag har raderat en av mina bästa kompisar, faktiskt. Det är han fortfarande.En av mina bästa kompisar alltså.  Och jag saknar honom innerligt. Men han gjorde mig jävulskt ledsen så jag raderade honom. Jag hoppas på att jag ser honom inom snar framtid då det har gått fem månader och jag vill krama honom och klämma på honom. Ah det var inte det jag skulle berätta om.
------
En gång haha, i samma veva då. Tog jag bort en person från allt. Jag radera nr, tog bot min face, tog bort honom från min face innan jag tog bort min face, blockade på msn, svarade inte samtal eller sms. Haha sen en kort tid senare loggar jag in på Skype å där är han jävlar igen.! Som klister.  Haha Så jävla misslyckat. I alla fall så kändes det som att han skulle finnas kvar i mitt liv.. å det fick han med.
Sen har jag en till jävel som jag tar bort från mitt liv ofta. Men hans nr ligger ute på Hitta och han har mitt. Men jag tar bort honom. Och vägrar svara, tills jag svarar. Och jag hatar honom. ! JO, det gör jag! Men hans nr ligger ute på Hitta. Idiot!
----
Så nu var det längesedan jag tog bort någon. Men det börjar nalkas ett Delete, Delete, Delete moment. 

Jodåsåatteee

Vi flyttade. Närmre stan och mera space. Det nya livet börjar. (utan internet)
Det är lustigt hur många gånger man börjar livet. Håkan säger "man måste dö några gånger innan man kan leva" och det är ganska så sant.
-----
Så nu har jag dött, det vart en långsam död och jag led. Nu står jag utanför de gigantiska grindarna av guld i himlen. Och Gud säger att jag ska göra ett nytt försök, som bakgrundsmusik har han bisarrt satt igång Håkan Hellström - man måste dö några gånger innan man kan leva. Han tittar på mig omsorgsfullt samtidigt som han ler och klappar mig på huvudet. Han pekar mot jordklotet men jag ber snällt om en paus. En förlängning av den paus jag redan tagit.
Han ger mig papper och penna, klappar mig på huvudet, vänder och går.. Nu från långt håll hör jag honom sjunga med.. "Man måste genom skam, man måste genom drömmar, man måste dö några gånger innan man kan leva.. man måste ge dom skam, Man måste ge dom revansch"
---------------------
Lista!
- Skåne, för förlängd semester.
- Utlandsresa, för att stilla längtan.
- Söka, söka, utbildning, framtid.
- Jobba, jag har jobb ni vet. Jag är nybliven Projektledare. Allt är en hemlis.
- Skriva på kontrakt, en hemlis som hänger ihop med den andra hemlisen. Vi döper detta till Hewa!
- Skriva tenta.
- Födelsedag, utgång den 18 mars för dom som vågar.
-------
Allt detta ska jag göra innan jag kommer tillbaka till livet.
---------------------
Detta är min låt! Jag fick den av Gud såå våga sno den!
---

I ett försök att flytta

Gudmor och Gudfar underhåller barnet.


This is hilarious!

Jag har en god vän som är extremt svårtolkad. Han är en hippie fångad i en hårdrockskropp. Han är helt underbar men samtidigt väldigt svår att ha att göra med och helt dum i huvudet. Han gör saker som är dumma i huvudet och påstår saker som är helt dumma i huvudet. Som härom dagen såg jag att han hade ett litet hakkors efter sin nick på msn, jag flög givetvis i taket och bestämde genast att den skulle bort. Efter några om och men gick han med på det men sa också att han helt ärligt skulle sätta dit den igen så fort jag loggat ut. Jag gav honom ett ultimatum. Hakkorset eller jag.! Han valde hakkorset. Jag la blocken.
idag såg jag detta på min lista!! Haha jävla nazi!
Bara för att folk blir sura när man outa dom på blogg. Ni får gissa dom efter nick istället. ååå andra förtjänar ingen respekt :)

Snart fyller jag år!

I år önskar jag mig:
- En lång och ståtlig man på si sådär 192 cm, utländsk (ingen Svenne då), snygg klädstil, mogen, ROLIG, spännande, mystisk, privat, snygg, smart, snygg och omtänksam.
- Mycket pengar
- Kläder

Fornbyvägens tvätterier.

Jag är hemmafrumaterial, bästa hemmafrumaterial. Jag städar, lagar mat, syr knappar, fixar å donar. Men tvätta är ju då inte riktigt min grej. Enligt Lila Varela är jag ingen höjdare på att stryka heller, men det kan diskuteras. Idag var det i alla fall min tur att tvätta. Jag tog mitt andra lass och begav mig till stugan som ligger åt fanders. Kliver in till the silent treatment. Alla vet att jag har kommit in och att jag är där men alla ignorerar mig. Fine with me. Tills jag upptäcker att mina kläder ligger i korgar och att någon annans kläder ligger i mina maskiner. Ett litet lån kommer vi fram till och jag väljer att hänga upp mina blöta kläder så länge kvinnan tar ut sina. DÅ ÄR TORKTUMLAREN FULL! Innan jag hinner yttra mig hoppar nästa kvinna fram och säger  " det är lungt, jag tar ut dem"... det är lungt? Jag blänger på henne och går undan. Går hem. När jag kommer tillbaka börjar det påstås i lokalen att jag tagit någon annas maskiner. De Somaliska kvinnorna har tagit kontrollen över Fornbyvägens tvätterier. Jag försöker snällt förklara att det inte alls är så och att jag bokat min tid tills jag upptäcker att mina maskiner återigen är fulla med andras kläder. Då jävlar drog jag med vinkande pekfinger ut kvinna plus familj för att visa på datorn och för att visa att jag kanske inte kan tvätta men att mina maskiner är mina maskiner. Fan. Några sekunder senare upptäcker jag att jag själv knuffat undan en stackars Thailenska från datorn. Aja tänker jag då. Då du ligger under mig i denna hierarki trappa. Jag valde då att stanna vid mina kläder för att övervaka. När jag upptäcker tjuvsystemet! Va i tvättstugan hela dagen så snor du allas maskiner. Vilket jävla sätt! Tills Palestinerna gör en storslagen entré. De går fram till sina redan upptagna maskiner och bara öppnar dem, väntar bredvid i några sekunder. Som skott flyger Somalierna fram och tömmer maskinerna. De Palestinska kvinnorna hälsar vänligt på mig och sätter igång arbetet. Vilken grej! Jag är helt utmattad av allt krigande. Men en sak är säker... Mina maskiner är mina maskiner... För jag är Chilenare, Indian, Spanjor, Svensk och Turk.

My 2s

Det finns människor som fattar en. Personer som är ens person. Personer som man ringer när man råkat mörda någon. Jag har alltid min syster som partner in crime. Hon står bredvid mig när Polisen kommer. Men dom som hjälper mig att dra kroppen genom huset ut till gräsmattan är några andra. Inga hämningar, inget vårdat språk, ingen rensur. 
Mina två människor är långt ifrån mig just nu. Ni är mina hjältar.

RSS 2.0